Over Ons

Ons Verhaal

Wij zijn wereldleider in het verzorgen van op maat gemaakte programma’s op basis van mindfulness die de effectiviteit van organisaties verbeteren. Onze missie is om de performance, veerkracht en creativiteit van individuen en bedrijven te versterken.

Gedurende de afgelopen tien jaar hebben we mindfulness trainingen gegeven aan 25.000 individuen in meer dan 100 verschillende landen verspreid over Europa, Noord-Amerika, Azië en Australië. Alle programma’s zijn op maat gemaakt om aan hun behoeften te voldoen.

Waar zitten we en wie zijn onze trainers?

Maak kennis met ons internationale team. Waar je ook woont of werkt – Europa, Noord-Amerika, Australië of Azië – we hebben competente trainers met zowel aanzienlijke ervaring in het bedrijfsleven en non-profit organisaties als een jarenlange eigen mindfulness-beoefening en -training. Ze zijn kundig in het samenstellen van een programma dat aan jouw wensen voldoet, of dit nou gaat om beter presteren, innovatiever worden of om meer veerkracht te creëren.

Potential Project Netherlands

profile-Ineke-Leemans-300x300
Country Manager

Ineke Leemans

Bilthoven

Ineke has worked for more than 30 years in the financial industry and had management positions since 1990. She worked for 10 different corporate organizations and had a focus on organizational and cultural changes. She discovered that achieving results requires focus, tranquility, kindness and genuine attention to your colleagues and team members. She knows from years of experience what daily meditation can mean for you. In her work as a trainer, she combines her experience as a leader with her passion for mindfulness.

Read more
profile-leonard-otterloo
Senior Trainer

Leonard de Mol van Otterloo LL.M.

Amsterdam

Leonard de Mol van Otterloo is senior corporate mindfulness trainer consultant en coach werkt vanuit Amsterdam & Naarden en verbonden aan het Potential Project. Al tien jaar lang is het zijn passie om mindfulness en mind training te integreren in het bedrijfsleven en organisaties. Hij is gespecialiseerd in het vergroten van het menselijk potentieel, veerkracht, welzijn en creativiteit. Door de innerlijke ruimte te verkennen en te vergroten, ontstaan veerkracht, flexibiliteit, creativiteit en balans die leiden tot meer welzijn en autonomie. Leonard trainde vele medewerkers van corporates, maar ook bij bijvoorbeeld het Ministerie van Justitie en Veiligheid en de European Patent Office. Daarnaast coacht hij professionals die meer uit hun leven willen halen.

Read more
profile-sjors-janssen-bw
Senior Trainer and Consultant

Sjors Janssen, MBA, LL.B

Amsterdam, The Netherlands

“in het buitenland leer je luisteren”. Sjors heeft internationale management rollen vervuld bij onder meer Heineken en Staples. Hij heeft in Europa, het Caribisch gebied en Azië gewoond en gewerkt. In Azië werd hij een beoefenaar van Vipassana. Al meer dan 10 jaar werkt hij als trainer en executive- en team coach en faciliteert hij leiderschapsprogramma’s. Sjors heeft bedrijfskunde gestudeerd en is een gecertificeerde Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) teacher.

Read more
profile-sandra-nispen-bw-2
Senior Trainer

Sandra van Nispen, M.A.

Amsterdam, The Netherlands

Sandra werkt 25 jaar als consultant, coach en mind-trainingsdocent. Gebruik makend van haar uitgebreide kennis van de vele uitdagingen die het stressvolle corporate bestaan kent, is zij gedreven om de voordelen van mindfulness, zoals meer helderheid, welzijn, rust en focus bij bedrijven binnen te brengen – waarbij ook de productiviteit stijgt.

Read more
profile-petra-keuchenius-2
Senior Trainer and Consultant

Petra Keuchenius, LL.M

Muiderberg, The Netherlands

Petra Keuchenius heeft na haar rechtenstudie 25 jaar in het bedrijfsleven gewerkt in verschillende leiderschapsrollen. Inmiddels werkt zij als executive (team) coach en senior mindfulness consultant & trainer in het bedrijfsleven. Zij maakt daarbij gebruik van haar ruime ervaring als leider in het bedrijfsleven, waaronder als HR directeur van een grote organisatie. Zij werkt in organisaties met leiders en teams aan de ontwikkeling van mensgericht leiderschap en optimale samenwerking waarbij mind training een essentieel onderdeel vormt. Petra beoefent sinds 1999 yoga, meditatie en mindfulness.

Read more
profile-cornelie.bol
Senior Consultant and Trainer

Cornelie Bol LL.M.

Hilversum, The Netherlands

Cornelie werkte 10 jaar als advocaat. Sinds 2007 is zij mediator, executive coach en trainer. In de Beroepsopleiding Advocaten was zij tussen 2013-2017 als manager en hoofddocent verantwoordelijk voor het vaardigheden- en ethiekonderwijs. De laatste jaren houdt zij zich bezig met leiderschapsontwikkeling voor teams en individuen. Cornelie doet al vele jaren aan yoga en meditatie, en is gecertificeerd MBSR-trainer. Zij heeft veel ervaring en affiniteit met hoogopgeleide professionals in de zakelijke dienstverlening, onderwijs & zorg.

Read more
profile-henk-bosch
Senior Consultant & Trainer

Henk Bosch MBA

Naarden

Henk heeft meer dan 30 jaar ervaring in diverse management- en adviesfuncties, zowel in het bedrijfsleven als de gemeentelijke overheid. Henk beoefent meer dan 20 jaar yoga en meditatie. Hij combineert deze ervaring en kwaliteiten met veel plezier en inspiratie om medewerkers en organisaties verder te brengen – meer productiviteit, rust en plezier door meer focus, inzicht en helderheid.

Read more

This website uses cookies to ensure you get the best browsing experience. Find out more in our Privacy Policy.