Potential Project Suomi

Mindfull people sitting in coughfinland banner

Olemme luomassa inhimillisempää työelämää

Työelämä tarvitsee enemmän inhimillisyyttä ja ystävällisyyttä. Kaipaamme tilaisuuksia aidoille kohtaamisille ja ihmisille mahdollisuuksia tehdä sitä, mitä he parhaiten osaavat. Tämä potentiaali on jo olemassa ja odottaa vain käyttöönottoa. Me autamme asiakkaitamme käyttämään tätä mahdollisuutta.

Potential Project on globaali, johdon kehittämiseen ja tutkimukseen keskittynyt konsultointiyritys, joka tekee yhteistyötä eri tahojen kanssa mielen mahdollisuuksien valjastamiseksi. Haluamme ymmärtää, kuinka mielen mekanismit rakentuvat ja kuinka ne voidaan virittää uudelleen toisenlaisten toimintamallien ja tulosten aikaansaamiseksi. Teemme yhteistyötä organisaatioiden ja johtajien kanssa, jotka etsivät uusia tapoja tehdä työtä, johtaa ja vaikuttaa. He tietävät, että kompleksinen maailma, jossa nyt olemme, tarvitsee uusia tulokulmia ajatteluun, toimintamalleihin ja yhteiseen kanssakäymiseen.

Systemaattinen ja kestävä muutos tapahtuu vasta, kun inhimillinen muutosprosessi tuodaan strategisen- ja organisaatiomuutoksen rinnalle. Meidän mielestämme muutoksen toimeenpanijoita ovat yksilöt ja johtajat, ei suunnitelmat ja ohjelmat. Potential Project auttaa yksilöitä, johtajia ja tiimejä ympäri maailmaa käynnistämään merkityksellisiäja positiivisia muutoshankkeita. Me autamme jokaista kääntämään katseen sisäänpäin ja näkemään että kaikki, mitä muutokseen tarvitaan, on jo olemassa. Muutospotentiaali, onnellisemman elämän potentiaali, paremman johtajuuden potentiaali… tämä odottaa vain käyttöönottoa.

Tästä syystä organisaatiolle tarkoitetut ”Sisäinen pelikirja" (Inner Playbook) ja ”Mindset” -ratkaisut alkavat mielestä: suorituksen, innovatiivisuuden ja resilientin mielen luomat toimintatavat ja osaamiset auttavat organisaatioita olemaan fokusoituneempia, levollisempia, tuottavampia ja onnellisempia. Johtajille suunnatut ”Sisäisen pelikirjan” -ratkaisut auttavat kehittämään viisautta, rohkeutta ja myötätuntoa, ja ymmärtämään että kun pidät huolta ihmisistä, sekä ihmiset että liiketoiminta kukoistavat.

Asiakkaamme

Olemme toimineet Suomessa kymmenen vuoden ajan auttaen sekä monikansallisia että paikallisia yrityksiä vapauttamaan mielen potentiaalin. Asiakkainamme on mm. konsultointi, rahoitus, peli, pankki, IT, telecom, metalliteollisuus, ympäristönhuolto, lääketeollisuus ja vakuutusalalla toimivia yrityksiä niin yksityiseltä kuin julkiselta puolelta. Tarjoamme asiakkaillemme konsultaatiota, inspiraatioluentoja, räätälöityjä valmennuskokonaisuuksia, coachingia ja kansainvälisiä retriittejä.

Tutustu meihin

Laita meille viestiä finland@potentialproject.com saadaksesi lisää tietoa Mindset ja Inner Playbook-ratkaisuistamme organisaatioosi.

Maajohtaja,
Teetta Kalajo
Suomi
+358 (0)40 539 3580

x close icon
Country Director
Teetta Kalajo
Teetta Kalajo
Country Director
Teetta Kalajo
Finland